2020 este clar anul schimbării, mai ales când vine vorba despre concedii. Pentru că situația e încă incertă, sunt mulți cei care au ales să-și petreacă vacanțele, în țară. Iar Delta Dunării a intrat deja în topul preferințelor.

Delta Dunării, raiul nedescoperit al României
Sursa: Aurelian Mocanu
Sursa: DescoperăDeltaDunării.ro
Sursa : Edițiadedimineață.ro

Este acel loc pe care trebuie să-l vezi măcar o dată în viață, Delta fiind una dintre minunile naturii, cu o rezervație uluitoare, care încă așteaptă să fie descoperită. Și ai ce vedea aici, fiind singura deltă fluvială din lume. De la peisaje idilice, sălbatice, până la tradiționalele sate pescărești, cu case colorate în alb și albastru, ce amintesc de parfumul Greciei. Pentru cei care fac turism, aici, explozia de oaspeți este o gură de oxigen.

Sursa : FunkyTravel / Foto Marian Sterea
Cazări pentru toate buzunarele

Măcar ca experiență, merită să-ți petreci câteva zile pe aceste meleaguri pitorești. Ai și Deltă, ai și mare, ai mâncare proaspătă și ai și cazări superbe, pentru toate gusturile și buzunarele.

Sursa : Booking / La Lipoveni

Prețurile pornesc de la 140 de lei pe noapte, iar pentru cei mai pretențioși, pot sări de 500 de lei, mai ales în resorturi, dar cu toate facilitățile incluse.

Sursa : Adela Parvu. ro / Casa Filip Sarichioi
Sursă: Lebăda Luxury Resort and Spa

Aici găsești articolul integral, cu toate detaliile, scris de cei de la FunkyTravel.ro. Plus un pont de neprețuit: unde găsești unul dintre cele mai bune storceaguri din Sfântu Gheorghe, locul unde Dunărea se varsă în mare.

 

Sursă foto main: Green Village Resort