Acum, că mi-ai călcat pragul, așazā-te comod și hai cu mine, la o ceașcă plină cu povești. Sunt Cătălina, mamă de Tudor, fost jurnalist. După 13 ani de televiziune, am ales să-mi croiesc un alt drum. Știu că va fi unul plin de provocări, cu urcușuri și cu coborâșuri. Dar știu și că voi cunoaște oameni deschiși, faini și cu suflet frumos, gata să scrie, alături de mine, Povestea Mama Verde.

Aici, vreau să te simți ca acasă. Sau ca în vizită la cel mai bun prieten. Vreau să-ți fie acel colțisor plăcut, care să te relaxeze, dar care să-ți ofere și informații. Acel loc cu sfaturi despre cum să câștigi lupta cu kilogramele și despre cum să adopți un stil de viață sănătos, fără să te frustrezi. Sper să-ți fiu de folos cu tot ce am învățat de la un doctor drag mie, sub îndrumarea căruia mi-am luat atestatul de tehnician nutriționist. 

Mai mult, vreau să râdem cu gurile până la urechi. Pentru că viața de părinte vine la pachet cu zâmbete, cu împliniri, cu o inimă încărcată cu iubire, nu doar cu sacrificii și cu frici, la fiecare pas. 

Iar dacă-ți place să călătorești, atunci ai nimerit unde trebuie pentru ponturi de vacanță child friendly. Vei descoperi locuri fabuloase, cu activități pentru copii și cu mâncare bună, bună, ca acasă.

Că tot veni vorba despre mâncare, te aștept cu rețete sănătoase și delicioase, pentru toate vârstele, dar și pentru cei cu intoleranțe ori alergii alimentare, categorie în care, până de curând, a fost inclus și fiul meu. 

Așadar, te aștept în comunitatea “mama verde”, unde vei găsi și proiecte ecologice, menite să ne construiască o lume mai bună, protejând natura ca pe propriul copil.